Follow me:

Chin ups træning

Chin ups

Chin ups

Det er så fedt :D Jeg startede ud, for en del tid siden efterhånden.
Med kun at kunne tage en ½ :)

Så blev jeg rigtig gode venner med den store brede elastik, og begyndte at træne hårdt for at opnå resultater.

Har skrevet om det tidligere, for godt og vel en måneds tid siden. Men der bruger jeg faktisk en forkert teknik. Eller jeg snyder mig selv, så at sige. Jeg bruger nemlig benet/foden i elastikken, hvor jeg nu kun har knæet i. For ikke at “snyde”, og derved bruge musklerne i arme, bryst og ryg. Og nu kan jeg fandme tage 5 med kun knæet i !!

Jeg er fandme stolt af mig selv! :)
Filmen kan også ses på min instagram.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Jeg slog min egen rekord igår ⋆ Webmor.dk

    […] Tilbage i september, hvor jeg også lavede et indlæg over min fremgang. Der var jeg lige kommet op på 5 med knæet i, har før haft foden i, men der hjalp mig selv for meget med benet, hvilket ikke gir resultater. Og nu har jeg krydsede ben, med knæet i elastikken, så det er ikke muligt at “snyde” og bruge benet og det er også en hel anden styrke hvis man sammenligner de to videoer. […]

    12. november 2018 at 08:11
  • Leave a Reply