Follow me:

Chase trænes online

Ikke i bogstavlig forstand :D
Men ham jeg var på kursus med tidligere på sommeren, til hvalpetræf på sjælland, har sagt ja til at træne os online.
Så han laver nogle små baner, hvor jeg så skal løse dem på bedst mulig måde. Så får jeg feedback på hvad der er godt, og knap så godt, og så skal jeg lave en ny video med ændringerne ;) og jeg slipper ikke før han er tilfreds :D Det har jeg allerede lært meget af, han har evig og altid ret i det han ser på videoerne, – han er dygtig!

Denne video lavede jeg igår, det er del 2 af en bane hvor de sidste forhindringer er taget med.
Mangler dog feedback på den, men den kommer :) og håber den er god, selvom jeg ved jeg igen er langsom med mine blindskift :D ! Men er ikke vant til en så hurtig hund.. Merci er også lidt med på filmen ;) som tilskuer.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply