Follow me:

Challenge dag 6

challengeChallenge dag 6 – Hvad er du bange for?

Uha jeg er ikke bange for mange ting, ikke de almindelige som højder, edderkopper, mus, små rum og alt det der :) Nej jeg er sygt bange for frøer og tudser. Tænker ikke på de små søde eller dem i regnskovene, men de store fede der er i skoven og omkring vores hus i efteråret! Jeg bliver helt hysterisk og skriger som et sindsygt kvindemenneske, og min mand er lige ved at dø af skræk når jeg opdager en frø eller tudse hvor vi er, for så springer jeg op og løber skrigende væk :) (Kæft det må optages på video engang) ..
Jeg går simpelthen helt i panik, og hvorfor ved jeg ikke! For jeg ved godt de ikke gør noget, og er så uskyldige mv. men nej synes simpelthen de er så ækle! og de ækle gule øjne, Yaark! puha!

Haha! :D det er hvad jeg er bange for, tudser og store frøer!

(Bare det billede under indlægget, gir mig nervøse trækninger!!)

tudse

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply