Follow me:

Challenge dag 5

challengeChallenge dag 5 – Mit stolteste øjeblik

Den synes jeg godt nok er svær! For det kan man da ikke lige koble en oplevelse på synes jeg. De største øjeblikke i mit liv er jo at være blevet mor, og gift, samt bestå mine uddannelser (dem er der efterhånden en del af) ..
Men det er jo ikke det stolteste som sådan! hmm

Men mit stoltestede øjeblik må være da jeg gav slip på Tim og valgte at komme videre og leve livet, og ikke hænge fast i sorgen. Ved det øjeblik valgte jeg også Kenneth til, og skubbede ham ikke længere væk. Var bange for at han kom for “tæt på”, men i dag er jeg så glad for det valg jeg traf den gang, og det må være mit stolteste øjeblik, at jeg valgte nuet frem for fortiden.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply