Follow me:

Challenge dag 30

challenge

Challenge dag 30 – Mine håb for bloggen

Det må være at besøgstallene fortsat stiger, stille og roligt :) De er steget med mange %ér siden jeg startede med at blogge igen, den første uge gav en stigning på 101% i besøgstal :D Men der lå jeg også kun på 5-10 besøgende dagligt da jeg var inaktiv.
Så er det stille og roligt steget der efter, med nogle få %, og fra forrige uge til sidste uge steg besøgstallet med 10,19% så det stiger stadig lige så stille ;) hvilket bare er fint med mig. Forventer ikke at have mine 2-300 besøgende tilbage foreløbig – men mon ikke det hele kommer stille og roligt.

  • At besøgstallene stiger stille og roligt
  • At de besøgende vender tilbage
  • At jeg blogger ofte, gerne dagligt
  • At jeg bibeholder glæden ved at blogge

blog1

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply