Follow me:

Challenge dag 29

challenge

Challenge dag 29 – en tilståelse

Det må da næsten være, at jeg er ved at brække mig over dem der brokker sig (på FB) når de er gravide, at det er ihh og åhh så hårdt, de har kvalme, bækkenløsning osv. eller når de har født og ungen skriger og skriger, og lorte bleer osv.
Det kan virkelig irritere mig grænseløst når jeg har læst det nok gange fra samme personer, de burde være taknemmelige!
Der er så mange der ikke kan blive gravide (naturligt, eller slet ikke) og mange der ville give alt for at have et levende barn hos sig.

Man skal se tingene i et lidt større perspektiv.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Louise

  På sin vis kan jeg sagtens følge dig.. Samtidig tænker jeg dog, at for nogle er en graviditet bare ikke særlig god. Personligt kender jeg en, der har haft rigtig svært ved at blive gravid – nu er hun gravid og det er ikke en dans på roser. Hun ville gerne have mere end et barn, men hendes krop er bare ikke god til det.

  Du har selv børn, har du ikke dage, hvor du kan få pip af dem? Det er jo ikke ensbetydende med, at man ikke er taknemmelig, måske nærmere at man bare selv har grænser og kan få nok.

  Som jeg ser det, bør det måske i stedet være en dialog om, hvordan man benytter sig af sociale medier. Honestly, så er jeg selv en af dem, der ikke gider kun at læse opdateringer om hvor meget lille Arthur sked i potten, eller hvor meget Astrid brækkede sig hele natten…

  29. september 2014 at 22:38
  • Reply Belinda

   Jo jeg har en datter, og 3 bonus og ærlig talt er der da nogle dage hvor de driver mig til vanvid jo. Men det er da ikke noget jeg synes FB skal vide?
   Elendighed, kedsomhed og sygdom det er ofte noget der smides på FB, men forstår det ikke lige helt.

   Jeg har selv mistet en datter i 7 måned da jeg var gravid, den graviditet var nem og uden problemer. Da jeg ventede min datter havde jeg svær bækkeløsning fra 4 måned, den gang fandtes der så ikke FB på samme plan som idag, men jeg ved da at jeg ikke hver dag eller flere gange i ugen ville brokke mig over at jeg havde ondt i mit bækken, det rager da egentlig ikke hele min venneliste, og hvad nytte har de af den information?

   30. september 2014 at 11:02
   • Reply Louise

    Igen, jeg er enig med dig. Men er det at folk brokker sig konstant i stedet for at være taknemmelige eller at folk ikke er i stand til at filtrere i, hvad de deler på facebook, som irriterer dig?

    For mit vedkommende er det uden tvivl, dem der deler alt på facebook – hvis det var en enkel opdatering om, at nu var man godt nok smadret, fair nok – men flere, gosh, jeg ville få pip (og får pip).

    Det er ikke for at skabe en diskussion om det, men fordi jeg ikke helt kan tyde, om det er det ene eller andet du mener :-)

    En lille sidebemærkning, skønt at have dig tilbage i blogland, har fulgt dig fast i flere år efterhånden :-)

    30. september 2014 at 11:23
    • Reply Belinda

     Jamen det er vel generelt begge dele. Jeg har lidt af det hele på min liste, og nogle har jeg frabedt mig opdateringer fra fordi jeg ikke orker al deres brok, om alt og ingen ting.
     Og det der genere mig mest er det omkring børn og graviditeter, måske fordi jeg personligt har en del mere at “brokke” mig over omkring det med graviditet og børn, netop fordi jeg har mistet en datter. Ikke at det giver mig mere ret til at brokke sig, eller beklage mig. Men synes ikke jeg kan se grunden til brok over kvalme hver dag i flere måneder fx.
     Eller at ungen holder en vågen hele natten? Ja hvad havde du regnet med?

     30. september 2014 at 11:50

  Leave a Reply