Follow me:

Challenge dag 28

challenge

Challenge dag 28 – mit pinligste øjeblik

Der er vel nogle ting der har været mere pinlige end andre, men en min kære mand mindede mig om, er nok den pinligste jeg lige ellers kan huske.

Det er tilbage i sen-sommeren 2011 – vil jeg tro.
Det var varmt og jeg havde været i byen med nogle veninder, jeg havde kun fået nogle enkelte genstande hele aftenen, og drak ikke efter midnat da jeg skulle kører hjem.
Omkring kl 4 bestiller jeg en pizza og sætter mig ind i bilen, og når næsten ud af byen i min dengang gaaamle Polo – der bestemt havde set bedre dage. Og blink blink sagde det pludselig! Blåt blink, fuuuck tænkte jeg, jeg havde jo kørekort og alt andet på det rene, men jeg bliver så nervøs når jeg ser politiet, også bare når de kører forbi mig normalt.

Nå, mig ind til det nærmeste sted hvor jeg ikke var til gene, og en ret så lækker betjent kom hen til mig og lyste mig i hovedet med hans lommelygte “god aften – har de et kørekort jeg må se?” spurgte han, jeg havde forlængst fundet det frem :)

“Har de nydt alkohol her til aften?” – ja jeg har været med nogle veninder i byen, hun fejrede hun var blevet single igen
–  I skulle have set ham i ansigtet! haha
Men jeg har ikke drukket for meget. Så lyste han lidt rundt i min bil, han så min pizza på forsædet og spurgte grinene ind til om det var natmaden, ja det var det jo kunne jeg fortælle :D han lyste så om bag i min bil, og havde da vitterligt glemt alt om at jeg havde taget min stropløse BH af og smidt den om bag i (hader det skidt), og der lå også min datters madras og sovepose fra da hun havde overnattet på skolen, nogle dage forinden. Han så undrene må mig og spurgte så “du bor ikke i din bil vel” fuuuuck hvor pinligt! Det må da også have set sådan ud haha! Jeg forklarede ham omkring madras og sovepose men undlod at nævne BH´en, måske havde han ikke set den :D haaaah!

Så kom den anden betjent listene med et alkometer :D ja det måtte vel komme med det den anden lige havde “fundet” i min bil :D Jeg pustede og pustede, sgu da egentlig ret hårdt – fik ikke afvide hvad den viste, men jeg fik ihvertfald lov at kører videre ;)
“Fortsat god aften og velbekomme” var det sidste jeg hørte :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply