Follow me:

Challenge dag 26

challenge

Challenge dag 26 – mit skjulte talent

Jeg ved ikke om det så meget er et skjult talent, men det er ikke et talent jeg har tænkt på jeg havde i mine unge år. Jo har jo altid været utrolig glad for dyr, i alle afstøbninger, og har nu også haft en del, både hamster, degu, kaniner, kat, fritte, geder, osv osv.

dch-logoMen det med hunde, det er jo lige mig :) og jeg får jo ofte af vide at mine hunde er lydige og dygtige, og det synes jeg jo også selv de er. Og i starten af 2015 starter jeg på hunde træner uddannelsen igennem min klub ;) og det blir formentlig med speciale i agility. Glæder mig utrolig meget til at komme ud og prøve en masse forskelligt, og lære en masse på de her undervisnings dage!

Tror på at år 2015 blir’ et spændende år!

talent1 talent2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply