Follow me:

Challenge dag 24

challenge

Challenge dag 24 – hvad tiltrækker mig hos det modsatte køn

Hmmm ja :D godt så..
Jeg tror bare det endnu en gang blir smidt ind i punktform i vilkårlig rækkefølge, er vidst lettest for dig der læser med, og for mig selv.

  • Handymand (altså en der bruger sine hænder i sit arbejde, ikke kontor nussere, advokater, skole lærer eller sådan, det er bare ikke mandigt efter min mening)
  • Blå øjne
  • Kommunefarvet hår, eller bare det ikke er sort eller blond :)
  • Skæg, jeg kan godt lide skæg :) gerne daggammelt skæg
  • Charmerende smil – det fanger min opmærksomhed med det samme
  • Uniformer hos mænd er også lige mig, og det er lidt det hele der fanger mig, politi, Falck reddere, brandmænd, soldater, men også håndværkeres arbejdstøj kan være ret tiltrækkende, og det er nok igen fordi jeg godt kan lide mænd der bruger deres hænder og krop ;) Man var lidt i paradis den gang man var soldat! Men så er det heldigt jeg både har en soldat og en brandmand her hjemme!
  • Tatoveringer – ja indrømmet jeg kan godt lide mænd med tatoveringer!
Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply