Follow me:

Challenge dag 12

challenge

Challenge dag 12 – Min favorit barndoms bog

Det troede jeg ville blive en svær dag at skrive om i denne challenge, men næh skulle bare tænke tilbage og så kan jeg huske at jeg var rigtig glad for Morten skildpadde. Jeg var med i Rasmus klump bogklubben, hvor pakkerne kom hjem til min mormor, det var bare super hyggeligt, og jeg husker tilbage på de tider med stor glæde! :)

photo-1

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!