Follow me:

Challenge dag 10

challenge

Challenge dag 10 – Mit livs bedste rejse

Jeg er ikke en af dem der har rejst ret meget, har været en del på camping da jeg var lille, og været en del rundt i Danmark, men udlandet har jeg ikke rigtig været i, Tyrkiet og 2 gange Paris, Bruxelles, Sverige, Norge og naturligvis Tyskland. Det er vidst det :)

Så mit livs bedste rejse er lidt svær, men det må nok være rejsen til Tyrkiet da jeg gik i folkeskole, et meget spændende land med temperature og mad til min smag :) og så falder jeg jo ret godt ind blandt befolkningen med mit mørke hår, og min hud blir brun mega hurtigt så der falder jeg også hurtigt ind, imodsætning til blondinerne, de får også en del opmærksomhed sådanne steder.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply