Follow me:

Camping sommeren 2017

Tirsdag sen formiddag kørte vi afsted imod Ringkøbing, hvor vi havde booket en plads på en campingplads indtil fredag.

Det var så første gang jeg skulle være med til at slå et fortelt op, og ja manden og jeg er mega dårlige til at slå agility teltet op sammen, men forteltet her kom op uden de store problemer, ihvertfald ingen sure miner, kun et par grineflip eller to :D det var simpelthen komisk når det faldt ned om ørene på os.

Det var Elvis’ og Chase’s første campingtur, og de tog det rigtig flot.
Chase var liiiidt belastende den første dag der oppe, for hun synes ikke de andre gæster måtte gå forbi, så hun skældte noget ud, men efter en portion skæld ud, og ros ved ro :) ja så gik det fint fremad, og hun havde stort set glemt hvor sur hun var dag 1, på dag 4. Så jeg tænker at næste gang hun skal med er det hele meget bedre.

Onsdag hvor det var kanon vejr, var vi i Jyllands park zoo, vi havde Chase med.
Merci og Elvis var i forteltet på campingpladsen, hvor vores naboer på pladsen lige holdt øje med dem. Og der havde intet været, de havde forinden været på en laaang gåtur i hunde skoven om morgenen, og fået et godt ben.
Så når naboerne kiggede forbi sov de bare, eller tyggede deres ben :)
Chase tog også Zoo turen rigtig flot, bedre end forventet – god socialisering til hende.
Onsdag var jeg ude og løbe efter Zoo turen, og havde Merci med, 2½ km blev det til, så er godt tilfreds, er længe siden jeg har løbet, og det var i skoven, det er en rimelig ujævn grund, og op og ned af små bakker, og grene der hænger i vejen osv.

Torsdag var vi i Baboon City :) det var super godt, og ungerne hyggede sig rigtig meget.
Tobias hyggede sig helt vildt, det var hans første campingtur. Det er lige ham at være uden for, og han kunne selv gå på legepladsen, og jeg kunne stadig se ham igennem træerne.
Han var frygtløs hvad det angik at prøve en masse ting!

Vi grillede alle dage vi var der, vi havde bare glemt grillen hjemme, så manden var lige inde tirsdag da vi ankom, og købe en lille en til at stå fast i vognen :D

Ellers var det ren afslapning, vi var lige ved siden af legepladsen, og bade og toilet vognen ;) samt et stenkast fra bygningen hvor man vasker op, og hvor alt affald skulle afleveres.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Jeg køber stadig stoffer ⋆ Webmor.dk

    […] køber stadig stoffer, men får faktisk ikke syet ret meget, desværre. På vej hjem fra Camping i fredags, var vi lige et smut i videbæk – de har SÅ meget lækkert jersey, og ja meget andet også, […]

    30. juli 2017 at 11:52
  • Leave a Reply