Follow me:

Café tur, samt biograf tur

Jeg var ude og spise med en veninde igår, altså torsdag. (Er jo i teorien lørdag nu), Vi fik hver en lækker oksekøds burger, med de lækreste pommes ever! Mums! Den café er bare den bedste der er i Aabenraa, og jeg spiser der sgu også alt for tit ;) men det er billigt, og det smager hamrende godt, og en bonus – det er rigtig hyggeligt der inde!

Der efter tog vi i biografen for at se klassefesten, og jeg er jo en af dem der elsker de danske film, som “Blinkende lygter” “De grønne slagtere” “Adams æbler” “En kort en lang” og alle de der, og denne her er altså også bare vildt morsom, jeg grinte så meget at tårene de trillede ned af kinderne på mig på det ene tidspunkt, og det var lige et sted hvor alle andre ikke grinte, jeg fik et grineflip og de søde mennesker bag mig, grinte af mig, og så kunne jeg slet ikke stoppe med at grine igen :D
Men filmen var sjov, og det var god underholdning jeg klukkede af grin mange gange, vil klart anbefale den til andre ;)

 Nicolaj Kopernikus, Anders W. Berthelsen og Troels Lyby gør det også bare så godt, de spiller seriøst godt. Ikke alle scenerne må have været lige lette at optage, men alt i alt, en god film – se den!

Jeg skal have den på dvd når den udkommer i februar 2012! :D Helt klart! Den skal med i samlingen af mine danske film..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Elana

    Det er ikke pænt at sætte et billed ind af så lækkert et måltid, det gør andre sulten ;)

    12. november 2011 at 13:40
  • Leave a Reply