Follow me:

Bytning af dåbsgaver

Igår var vi først i Bramming for at bytte et flag vi havde fået, vi har fået 2 flag, til trods for det ikke var et ønske :) Det ene flag var så fra Gudmor Mia, hun tog den så med retur, da der skal graveres på bunden, med billede og alt muligt ;)

Vi byttede så det andet flag til et bestik sæt med en lastbil på, og en sparegris som ligner en mus, med blå øre ;)
Og imens jeg står og er ved beslutte mig for hvilken sparegris det skulle være siger Kenneth pludselig “der er sgu da en kamel der ude” øh say what..
Men rigtig nok der var en kamel ude på gågaden, i forbindelse med lyserød lørdag, var der to kameler man kunne komme op og ride på, og få taget billeder med.

kamel1

Da vi var færdige i Bramming tog vi til Esbjerg, for at komme i Bilka, Matas og H&M, hele under et tag :)
Jeg fik købt sådan nogle bløde vinter”støvler” til Tobias til når han skal være i barnevognen, og når vi er ude osv. til 30 kr i H&M armen altså ;) total billigt, og de virker bare så behagelige, og bløde.

sko1

Vi smuttede også lige i Babysam på vej hjem, de havde udsalg på en del ting, og jeg fandt også sådan en lamaze rangle ting med snore, ringe, kugler og ja farver, med 20% på :)
Så købte vi to pakker skum plader, legegulv eller hvad filan de hedder. De var også sat ned til 130 kr pr pakke, Normalpris var 230 kr, så 100 kr sparet pr pakke, så dem købte vi to af, for nogle af de mange penge han havde fået i dåbsgave.

kamel2

Og tæppet er godkendt af Tobias og Merci ved godt hun ikke må være på det, så hun ligger bare ved siden af ham.
De andre har heller ikke vist synderlig interesse for tæppet, de må heller ikke ligge på det. Så det er kun godt nok ;) Dygtige hunde.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply