Follow me:

Byggesjusk er dyrt

Byggesjusk er dyrt, jeg er ihvertfald ikke bygget korrekt hvad angår mine fødder :) Jeg er nemlig platfoddet på højre fod. Hvilket gør at jeg skal have støtte under foden, ved længere tids gang eller løb. Som skrevet tidligere så havde mine gamle gamle new balance sko indbygget støtte i sålen, men mine nye jeg har købt har det desværre ikke.

Så idag da jeg alligevel var inde ad gågaden købte jeg et sæt nye indlæg til mine løbesko, 300 kr du! Av synes det var mange penge, de passer fint i skoen. Så nu håber jeg også bare de støtter godt nok når jeg løber og går. Ellers kan de byttes til en med større støtte.
Regner med at løbe en tur mandag i næste uge, imorgen har vi nemlig agility stævne, og efter sådan en dag har jeg næppe energi til at løbe når vi kommer hjem.

Den røde sål er den der var i skoen da den blev købt, den blå er den nye. Der er naturligvis ny sål i begge sko.

indlaeg1 indlaeg2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!