Follow me:

Booty træning

booty træning

Booty træning

Det er det jeg egentlig elsker mest at træne, eller ikke direkte min bagdel :D Men de store muskelgrupper i benene og bagdel er jeg mere til end overkropstræning – selvom det har vendt meget.

Igår stod den på booty træning :D Jeg kan både se og mærke på mit tøj at der virkelig sker noget med min krop, jeg svinder ind nogle steder, og andre ja der bliver jeg lidt større. Kan se hvis jeg flexer armen fx. så er der muskler der titter frem, der normalt ikke kan ses, det samme med lårene.

På mandag skal jeg have taget 4 ugers billeder, så har jeg været igang med kost og trænings planen i 4 uger, og satser på der er stor forskel mellem start billederne, og de nye.

Lige for tiden dyrker jeg også 22-24 minutters cardio efter styrketræning, for at få brænde de ekstra kcal med den sidste energi jeg har.
Det er dejligt at få sved igennem, og blive træt på en anden måde end når man “kun” træner styrketræning.

Det er lidt misforstået det med styrketræning. Man forbrænder en del kcal ved det, det er ikke alle der ved det, eller tror på det. Og man bliver ikke en kæmpe bodybuilder af at løfte jern, og slet ikke hvis man er igang med et vægttab.
Så jeg kan klart anbefale styrketræning :D

Senere idag skal jeg i fitness igen, og have overkoppen tæsket igennem, + cardio og så er der hviledag imorgen torsdag.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply