Follow me:

Booty træning

Booty træning

Igår var det ben dag, hvor bagdelen også trænes.
Men jeg synes nu min bagdel er blevet væsentligt mindre med de kilo jeg har tabt nu, så de sidste par gange til bendag, har jeg trænet lidt ekstra bagdel. Denne øvelse og to squat sektioner med samme elastik om lårene.

Jeg synes en trænet kvinde booty er rigtig flot, jeg synes selv det ser feminint og flot ud, når man kan se en kvindes bagdel i det tøj hun har på. Frem for dem der bare er flad røvet, ja undskyld. Jeg har aldrig selv været sådan en type. Men hvis jeg var, ville jeg have sat ekstra ekstra ind på at få en mere fyldig bagdel.

Der skal faktisk ikke så meget ekstra til af booty træning, for at man kan se forskellen.

Hvor finder jeg så ideerne fra til in træning. Ja jeg har et træningsprogram – afventer mit nye.
Og ellers ser jeg hvad de andre gør i centeret, og ja naturligvis google :D der er mange videoer, guides, billedserier mv. hvor der vises hvordan øvelserne udføres.
Ellers prøver jeg mig bare lidt frem, efter et sæt, kan man oftest godt mærke hvilke muskler, eller muskelgruppe der arbejder, og så kan man fortsætte, eller måske stå lidt anderledes, hvis man gerne vil ramme en anden muskel :)
Så længe man gør alt med mode, kan jeg ikke se problemet i at afprøve lidt forskelligt selv.

Den øvelse jeg laver på billedet, er god til de øvre ballemuskler – den kan også mærkes idag :D !

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply