Follow me:

Børn i Fitness

Børn i fitness

Børn i fitness – det er der jo forskellige meninger om

Jeg selv har haft både denne lille bandit med, men også min store datter på 13 og bonus på (snart!) 16 år. Det har aldrig været problem.
Nu træner jeg selv i et lille center, i en lille by :) altså langt fra en storby.

Men jeg mener at alle skal kunne have deres børn med i fitness, hvis de kan styre deres børn vel og mærket.


Jeg har jo skrevet om nogle meget støjende unge mennesker for nogle noget tid siden. Hvor de larmede rigtig meget. Mine de store får afvide de kan gøre hvad de vil af maskiner og vægte, så længe de ikke pjatter, larmer og skriger af grin hele tiden. Det forstår de godt, og de er rigtig gode når vi har været afsted.

Tobias har også været med et par gange, han er jo lidt svære at styre. Men jeg prøver når jeg har ham med, at træne de tidspunkter jeg ved der er færrest der nede. Idag var vi helt alene :D
Han vil jo gerne både snakke og fortælle, og det er ikke alle der gider forstyrres når de træner.
Men jeg har et tæppe med, og noget af hans legetøj han kan lege med, og nogle bøger. Så lidt at drikke og lidt snacks, kiks, riskager, sammenklappede madder eller hvad vi lige har hjemme.
Så får han også lov til at prøve de ting han har lyst til, det giver færrest konflikter, og så længe det ikke er til fare for ham, eller andre så kan jeg ikke se problemet i at han for lov at lege og finde på kreative lege :)

Børn i fitness

Her leger han fx. kamp fly eller noget andet der kan flyve og skyde :D han kommer selv op og ned, han har god motorik. Billedet neden under, har han 1 kilos håndvægte. Jeg havde også nogle til mine lunges, og så ville han også træne, det måtte han da naturligvis gerne :)
Han er sej min lille gut.

Hvad er din holdning til børn i Fitness?
– Måske du træner et sted hvor folk har børn med? eller det er et af de steder med børnerum?

Børn i fitness

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply