Follow me:

Blonder og Bøjlefri BH

Jeg har altid gået med BHér hvor der har været bøjler i. Måske fordi det var nemmest, det pæneste eller bare det “man” gjorde.
Men nu er jeg faldet for disse flotte bøjlefri BH’er, og udvalget er stort og jeg mega fan af Hunkemoller i forvejen. Så det gør det da kun endnu bedre.

Der er også altid en balancegang, imellem det at undertøjet skal være pænt, nydeligt, lidt sexet(?) og så også en vigtig faktor, komfortabelt.

Det er ofte der man går på kompromis et eller andet sted.
Jeg er selv en af de kvinder der knapper min bøjle BH op lige så snart jeg kommer ind ad døren. Og det er ikke fordi det er en forkert størrelse eller lign. jeg tror mere det er at de bliver spændt op, med de bøjler.

Men nu har jeg fået muligheden for at afprøve disse lækre stropløse BHére, som jeg har fået tilsendt. Så når jeg har afprøvet dem, og de lækre trusser, skal jeg nok smide en anmeldelse op af dem, og naturligvis billeder af det på.

Så måske du også kunne tænke dig sådan en BH uden bøjle? eller bruger du måske allerede disse smarte sager?

Previous Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply