Follow me:

Blæk i huden, og mere tak!

Den her tatovering, som faktisk er lavet over to gange, så det er vel to tatoveringer?
Den øverste, hjertet med J´et, er for min datter Jasmin & N´et er for min datter Nadia. Den dag i dag syntes jeg de er en anelse kedelige, og når jeg har råd og fundet ud af hvordan, skal de laves om, altså ikke ændres som sådan, der skal bare noget mere fylde omkring, blomster, tribal, skygger eller hvad ved jeg :)

 Jeg har længe ville have en tatovering mere, og der går ikke mere end en måneds tid, så skulle den gerne være lavet :D glæder mig max!  Det bliver fedt, den skal sidde på højre ribben er jeg ret sikker på, ved det kommer til at gøre herre nas, men vil have den et sted ikke alle andre har deres!
Sidder faktisk lige nu over aftaler nærmere over mail med min kommende tatovør..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply ida

  hvad for en tatovering skal du så have der?:D

  7. august 2011 at 17:03
  • Reply Belinda

   Det er lidt en hemmelighed, for har ændret mening lidt hvad jeg havde af planer før ;) tatovøren har givet mig en anden idé :D Så du må vente og se.. hehe

   7. august 2011 at 17:09
 • Reply tumling

  haha der ska jeg også have en.. Eller min skal gå på hele højre side.. Venter også spændt på hva min tattovør har tegnet.. Skal have sat to sammen så det bliver en stor istedet for =D

  7. august 2011 at 17:19
 • Reply Mette

  Tatoveringer er jo en smagssag – personligt kunne jeg aldrig få en – ikke fordi jeg er bange for smerten – men fordi jeg er bange for at udvikle allergi overfor blækket!
  Men skulle jeg have en – ja så skulle den være enkelt – ligesom dine hjerter. De er enkle og pæne – ikke alt for meget farve men bare enkle!

  7. august 2011 at 20:23
 • Leave a Reply