Follow me:

Bissen vil fremad

Ja min bisse på (meget snart) 6 måneder, han vil frem i verden. Han roder også en del :D men han kan trille og trække sig en del fremad, og sidste nævnte gør han somregel når jeg ikke lige kigger ;) for “pludselig” når jeg kigger på ham, har han på mystisk vis flyttet sig både 10-20 og 30 cm fra hvor jeg lagde ham :D Bisse..
Billederne her er taget omkring 10 minutter efter hinanden.

bisse1

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!