Follow me:

Billigste druktur nogensinde!

Ja jeg var langs igår aftes igen! Dét var dog ikke meningen, var med en veninde på café hvor hun gav en øl, der efter skulle vi lige ned og hilse på nogle nede på den lokale bar (for unge ;) ) og der fik vi også lige en øl af bartenderen. Vi sad lidt og snakkede og hyggede os.
Pludselig er der en jeg nok syntes så noget bekendt ud, begynder at snakke til mig :) og jeg finder så ud af at det er manden der installerede mit fiber-net da jeg flyttede her ud i huset :D han kunne huske mig!
– det må da være en god ting, tror jeg ;) han montere og installere jo mange fiber-forbindelser i løbet af ugerne, og det er altså 6 måneders tid siden jeg fik mit installeret!

Han var afsted i byen med nogle venner, og da de så skulle videre, fik vi deres halve flaske Morgan de ikke kunne nå at drikke, plus der blev købt ekstra sodavand til os ;) Optur!
Da den var drukket og vi nu var blevet lettere fulde! Tog vi ned på diskoteket inden kl. 24 – så kom vi gratis ind :)

Og det resulterede så i at jeg har været på druk, helt uden at betale en krone!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply eeyorenyk

    Lige præcis, jeg kan netop også godt lide at andre ikke har dem. At de er mine personligt – Og skulle andre have for lange fingre, er man så fuldstændig fri til at anmelde dem for tyveri og brud på copyright m.m. ;)

    Og fedt med en billig bytur. Haha. Så kan man da gå tit i byen, hvis ikke man skal betale noget. :p

    10. oktober 2011 at 18:33
  • Leave a Reply