Follow me:

Bestilling online

Der er bestemt fordele og ulemper ved at bestille varer online, især det med at man ikke ved hvordan pakken behandles undervejs.
Jeg modtog 2 pakker idag, sendt samme dag og fra samme firma, og sendt med samme firma.
Den ene havde bare fået tæsk, ses tydeligt. Den anden er der ikke billeder af, da den var helt fin og intakt. Men hvordan kan man bare være så ligeglad med andres vare? Der var faktisk flere ting i der kunne have været gået i stykker hvis de havde fået et knæk eller lign.

Synes det er respektløst at behandle andres vare på den måde!

pakke1 pakke2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Jeanette Henriksen

  Hejsa..

  Det er faktisk ikke så længe siden at jeg måtte ringe til gls fordi de kastede med vores pakker.. endda helt bevidst.. ja der er langt op til vores lejlighed og ja det er lettere at kaste en pakke nede fra parkeringspladsen.. men derfor behøver man sku ikke gøre det.. Ja og det skete faktisk 2 gange.. og tror faktisk de fyrede ham der gjorde det, selv om jeg sagde til dem at det synes jeg ikke at de skulle, han skulle bare lære at gøre sit job rigtig.. Jeg forstår ikke at man kan finde på at mishandle andre folks pakker..

  Håber at indholdet af din pakke var okay..

  Knus <3

  15. april 2014 at 23:19
  • Reply Belinda

   Hej Jeanette
   Ja det er utrolig hvor ligeglade de kan være, og har haft problemer med samtlige pakke firmaer, denne gang GLS, men har også haft problemer med postDK og fragtmænd fra diverse firmaer også osv.
   Men mit indhold var okay :) ingen skade sket. Men man bliver stadig irriteret når de er så ligeglade!

   17. april 2014 at 09:01

  Leave a Reply