Follow me:

Barsel og ferie

hamher

Jeg går jo hjemme på barsel, men pt. er der også sommerferie for de andre unger.
Ærlig talt så kan jeg også godt mærke det, at vi har “de andre” børn på ferie. Det er mere krævende end når de også er i skole og børnehave.

De er ikke altid god til lige at beskæftige sig selv, jo hvis du tænder fjernsynet. Men den går altså ikke her, det er sjældent at de i dagtimerne får lov at se fjernsyn. Måske får de lov at spille lidt Wii, men det er heller ikke dagligdag. Vi mener ikke det styrker noget at de sidder og glor fjernsyn eller ipads hele dagen.

Når de så ikke ved hvad de skal give sig til, sidder de bare i sofaen på stribe og ser ynkelige ud, eller render enten mig eller Kenneth i røven, hvilket i længden kan blive ret irreterende.

Inden sommerferien da jeg var selv hjemme med mindstemanden, var der jo roligt og meget stille. Nogle dage også meget kedelige dage. Men jeg savner nu de dage hvor jeg bare kunne tulle rundt med morgenhår og i nattøj og ikke skulle nå noget som helst. Ingen faste spisetider, badetider eller lign. .. Bare ham og mig..

Elsker at vi har alle ungerne, ingen tvivl om det :) de nyder hinanden så meget, og jeg nyder at have dem her og hygge og lege med dem.
Men jeg elsker nu også bare at være alene hjemme, sammen med Tobias!

Når ferien er slut for mand og børn, så skal Tobias og jeg igen være kun ham og jeg, og jeg glæder mig! :D Vi skal stene Desperate Housewives serierne ;) (de dage vi ikke skal til babysvømning, eller barnevogns motion eller lign.) og vi starter med serie 1 .. Blir godt!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply