Follow me:

Bare på beløbet?

Jeg forstår det altså ikke…
Uanset hvad man siger til personen bag kassen, for man altid stukket “bare på beløbet?” i hovedet.
Jooh ser du søde ven, “lige på” & “på beløbet, tak” betyder sjovt nok at man bare skal have det på beløbet.. Right?

Selv når jeg finder mit dankort frem, stikker det i automaten, og siger til vedkommende bag kassen “bare lige på”, spørger de gudhjælpe mig ikke gang på gang “bare på løbet?” … Ja hør nu efter for hulan da!
Sidder de bare i deres egne tanker bag den kasse? Jeg siger højt og tydeligt “lige på” eller “bare på beløbet” men gang på gang spørger de mig alligevel. Jeg håber ikke jeg er den eneste der oplever dette, for så er de godt nok dumme her i Sønderjylland :D hehe ..

Alene i den her uge, hvor jeg har været inde i Aldi, Rema og Fakta, har alle 3 spurgt mig om det bare skulle være på beløbet, vel og mærket efter jeg har fortalt dem jeg bare skal have det lige på….

Problemet er ikke at de måske ikke lige hører det, men når de kigger på en og så ikke hører efter alligevel, syntes jeg er en smugle irreterende. Lige som dem der ikke hilser på en, men bare snakker videre med veninden længere omme i køen, eller som er ved at pakke sine varer, imens de bipper mine varer ind.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply QpoX

  Forstår ikke helt, hvorfor de vil lege bank, så man kan hæve hos dem.
  Der var jo den her sag i Randers vist nok, hvor en havde stjålet et dankort og gået amok med den.
  Hvis han havde hævet 1000Kr over, havde de også mistet de penge.
  Men der er jo vel en grund til at man bruger kort, det er jo at man ikke gider kontanter og netbank giver jo et godt overblik i hvad man har/ikke har.

  Næste gang bare sig du vil have den 1mio over, så se hvad der sker :)
  evt. en t-shirt? “Bare på beløbet!”.

  10. september 2010 at 13:37
 • Reply Belinda

  Præcis..
  Jeg forstår heller ikke man kan hæve over, man kan vel gå i banken så? Jeg hader at have løse penge i pungen, bruger altid dankort!

  10. september 2010 at 16:38
 • Reply Tanja

  betaler med kontanter men selv der har jeg prøvet at de spørger “på beløbet?” Og stod endda med sedlen fremme.. haha..

  10. september 2010 at 17:23
 • Reply Karoline

  .. jeg har selv arbejdet i en butik, og helt ærligt.. den kører på automat. Det lyder ikke særlig rart, men jeg tror mange “finder” en rutine, og siger samme smøre til alle kunderne (næsten). Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan det er med kassemedarbejdere, men jeg kan forestille mig det er endnu værre. At de så glemmer, at du har sagt “Bare ligepå”, det er selvfølgelig beklageligt – men jeg forstår dem godt!

  17. september 2010 at 15:11
 • Leave a Reply