Pisk æggene, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende. Tager lige et par minutter.
Bland hvedemel med bagepulver og kanel i en anden skål. Smelt smørret ved svag varme og lad det afkøle. Rør mel og det smeltede afkølede smør i æggemassen sammen med de moste bananer og frosne blåbær.
Fordel dejen i muffinsformene og bag dem midt i ovnen.
Bagetid: 15-20 minutter ved 200 grader
Glasur: Rør flormelis lidt vand til en glasur og dekorer kagerne.
Indgredienser: (til ca. 40 muffins, i små papirsforme)
- 4 æg
- 300 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 400 g hvedemel
- 4 tsk bagepulver
- 4 tsk stødt kanel
- 250 g smør
- 4 modne bananer
- 120 gram blåbær
- 200 g god mørk chokolade



2 Comments
Hej Belinda – har du modtaget min mail?
3. oktober 2011 at 21:20Ja og jeg har svaret, her til aften.
3. oktober 2011 at 22:10