Follow me:

Back to work

Jeg startede op i dag efter 14 dages ferie, det var faktisk rigtig godt :) Var godt at se alle kollegaerne igen, og hører om deres ferie oplevelser, og vi snakkede nu også en del om det lorte vejr de fleste af os har haft i ferien.
Jeg skal som sagt til eksamen her i uge 39 (fik intet brev om datoen idag..)
Og da vi pt. har en første års elev på kontoret, samtidig med mig så er det mest hende der får opgaverne mv. så jeg har fået lov til at arbejde på min rapport til min eksamen. Jeg syntes nu også jeg har en del der skal skrives, skal op på minimum 33.000 tegn, men satser da på 40.000 :D

Jeg har et interview med flyvestations chefen på onsdag, det er store sager :) Han er den überste chef!  Men han er nu sød nok, han er nede på jorden og nem at snakke med.
Syntes det er fantastisk han har sat tid af til mit interview. De har jo travlt de chefer, og han har lige været udsendt i Libyen, og har holdt ferie. Men alligevel har jeg lige fået presset en tid ind. Og det kommer helt sikkert til at gøre min rapport, dét meget bedre!

Glæder mig faktisk på en eller anden mærkelige måde, at komme igang med den rapport, for emnet er godt, og spændende. Og jeg har så mange idéer til hvad jeg skal skrive :) men om alt bare falder til jorden når jeg er skal rigtigt igang, vil tiden vise ;) Jeg har pt. 3500 tegn, så har noget vej endnu 

Nu vil jeg daffe i seng, er faktisk utrolig søvnig..
Jeg kan i øvrigt gå i seng med god samvittighed, har både fået vasket og ordnet tøj, men også løbet en aften tur på 6,5 km

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply