Follow me:

Back on track

Hawdy folkens!
– er der stadig nogle der kigger forbi min blog engang imellem?

Det er jo over 4 måneder siden jeg sidst bloggede, og der er jo sket en masse siden da!

  • Jeg slutter imorgen min sidste praktik som sosu hjælper
  • Skal til eksamen i uge 37
  • Den 6 oktober starter jeg op på sosu assistent uddannelsen
  • Jeg er startet op på “kur” igen for at tabe mig omkring 20 kg (fra dags dato)

Det var lidt af det der kommer til at ske det næste stykke tid, jeg kan ikke love at bloggen kommer op at kører 100% med det samme, men med nyt design og nyt blogindlæg er det da en start. Jeg håber der stadig er nogle der læser med. Ellers kommer I vel tilbage når I har fundet ud af jeg er aktiv igen, ikke?

Forsat god aften!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Mia

    Jeg læser med ☺️

    29. august 2014 at 06:39
  • Leave a Reply