Follow me:

Børneværelserne er ved at blive bygget op

Vi fik jo nøglen til vores nye lejlighed i denne uge, og i dag var Tim, Dennis og jeg ude i huset. Drengene de skulle sætte skelettet op til pigernes værelser, og det gik faktisk utrolig stærkt, så inden længe står der 2 værelser klar til pigerne. Dog skal der også lægges gulvtæppe, og males mv. inden.
(Materialerne osv. er ikke noget vi selv betaler, det gør udlejer :) .. Fordi den lejlighed altid skal udlejes som 4 værelses, det hele går bare hurtigere, når vi selv sætter det hele op, og vi kan også selv bestemme en del af indretningerne mv.)

Vi kan flytte ind allerede 1 april, i mit forrige indlæg om lejligheden skrev jeg i slutningen af april, eller i maj måned, men vi kan altså flytte ind 1 april, det er bare lige om lidt :) og jeg glæder mig så meget – mest til at indrette og sådan.. :D
Har så mange idéer, der skal også bare være råd til det hele, og kunne lade sig gøre .. godt nok er min mand handymand og udlært tømre, meeeen :) der er jo grænser, ha ha

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply