Follow me:

Børnefødselsdag..

Ja her i Februar måned, bliver Nadia jo 6 år, det er hendes sidste fødselsdag som børnehavebarn, og vi vil gerne holde en fødselsdag for hende, og alle i børnehaven.
Men vi ved ikke lige hvad vi skal arrangere?

Det er altså for kedeligt “bare” at være hjemme, så vi har tænkt lidt på en tur i svømmehallen, med lidt kage og alt det bag efter.
Eller en tur på MacD, men det er jo ret usundt. Men børnene vil helt sikkert syntes om det :)

Er der nogle der ude, der har lidt idéer til en børnefødselsdag, årstiden er jo desværre ikke til skovture, eller noget i det fri.
Hører gerne fra jer :) …  Er lidt lost her, og vi skal jo snart have sendt invitationerne ud..

Bum bum ..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

8 Comments

 • Reply Therese

  Da jeg var mindre, tog vi tit over i svømmehallen, svømmede/legede i halvanden times tid måske, og bagefter var der mad i cafeteriaet. Det var en stor succes dengang i hvert fald. Vi var også en enkelt gang på McDonald’s, men for pokker da… hvor ér jeg glad for, at jeg ikke var voksen dengang, og skulle holde styr på 20 larmende unger. *lol*

  Uanset hvad I finder på, er jeg sikker på at det nok skal blive hyggeligt :-)

  17. januar 2011 at 22:53
 • Reply Mette

  Synes, at ideen med svømmehallen er fantastisk. Ungerne vil da elske det.
  Jeg havde overvejet, når Emma bliver lidt større, at holde hendes fødselsdag i et legelad som fx. Capella Play på Fields :) Men mulighederne er jo mange, det er bare om at få ideerne. Jeg går lige i tænkeboks, og vender retur hvis jeg kan komme på noget interessant ;)

  18. januar 2011 at 08:22
 • Reply Tanja

  Er der ikke et indørs legeland i nærheden af jer?.. Det vil da være oplagt på denne årstid.. Ellers vil jeg nok os vælge svømmehal, hvis det da ikke er lige tidligt nok? i forhold til det jo “kun” er børnehavebørn.. men ja ved ikke.. Det er ikke nemt ;) men vil nok ikke vælge MacD..

  Tanja, som skal holde 2 års fødselsdag i februar ;)

  18. januar 2011 at 08:29
  • Reply Belinda

   “kun” børnehavebørn, de går i svømmehal med børnehaven 1 gang i måneden ;) så de er vant til både vandet osv. :)

   18. januar 2011 at 14:03
 • Reply Mette

  Mit råd som både mor og børnehavepædagog er “hold den hjemme”. Børnene er som oftest SÅ glade for bare at være hjemme hos hinanden og lege og se hvordan de andre bor! Og uden alt for meget på programmet – specielt når de ikke er større… Men det er bare min ydmyge mening ;)
  God fødselsdag hvad end I vælger

  18. januar 2011 at 22:35
 • Reply Rikke

  Jeg har prøvet lidt af hvert – men den bedste børnefødselsdag jeg kan huske var i svømmehallen! :) Så hvis ikke det skal være hjemme – så ville jeg vælge den!
  Det har også lidt at gøre med jeg ikke er så stor fan af McD …

  19. januar 2011 at 22:16
 • Reply Amanda

  Svømmehallen er en rigtig god idé, der er selvfølgelig bare meget at holde styr på :D
  Skattejagt i haven (eller den lokale park) er også altid en vinder ;)

  20. januar 2011 at 17:27
 • Reply sara

  Jeg er 15 nu, men jeg har altid fået holdt min fødselsdag hjemme, det er mega hyggeligt, og spændene at vise ens hus frem, lege udenfor i haven, på legepladsen eller på værelset.. Plus det gjorde at man også selv slappede lidt af. I kan eventuelt gemme slikposer i huset, Det gjorde min papfar, og det var sjovt for alle.

  23. januar 2011 at 16:47
 • Leave a Reply