Follow me:

Av mit hjerte…

Ja jeg kan lige så godt smide det ind her også, det er på facebook – så ved “hele verden” det jo.. 
Tim er gået fra mig, har godt kunne mærke nogle dage han har været fjern, vi har ikke set hinanden, og jeg har ingen beskeder modtaget fra ham eller noget. Og når jeg skrev var det korte og betydningsløse beskeder, jeg fik som svar!

Jeg føler mig så dum det fatter man ikke, jeg er sygt forelsket i en mand der ikke ønsker at leve sit liv med mig, jeg har været lykkelig i alt den tid vi var sammen, og jeg troede det var det helt rigtige, ellers havde jeg aldrig bragt Nadia med ind i det og familien osv.

Og nu står jeg med et stort forklarings problem overfor Nadia, tænk i sidste uge var vi på besøg hos Tims forældre, Nadia havde tegnet en tegning til hans mor, og snakkede hele dagen om hun skulle lege med hans brødre.. *suk* alt er slut nu, hvad skal jeg dog sige til hende, hun er kun 5 år! …

Jeg kan hverken spise eller sove, har sovet sammenlagt måske 1 time i nat, og ikke spist siden i går middags, jeg kaster op, har smerter i brystet, og tuder konstant. Det kan også ses på billedet, ikke? at jeg er en lille tudemarie, mine øjne er svulmet op, ildrøde, og meget meget våde, hele tiden!

Jeg troede virkelig jeg havde fundet den rette, denne gang.. Men ak nej han er skredet fra mig nu, og jeg sidder her tilbage, helt knust, og føler mig simpelthen så fucking dum!

Tænk, på søndag ville vi have været sammen et ½ år allerede!
Jeg gider ikke forklare jer alle hvad der er sket, jeg er single og længere er den ikke, punktum!

Jeg smutter, kan ikke længere se tastaturet…
– Ved ikke hvornår I har mig tilbage!!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

12 Comments

 • Reply Anne

  ER så ked af det på dine vegne søde :/ Du skriver bar hvis du får brug for det :(
  Han ved slet ik hvad han går glip af ..

  2. august 2010 at 09:52
 • Reply Ditte

  Åh søde, hvor er jeg bare ked af det på dine vegne :/
  Men du er en stærk, smuk kvinde, så selvom det hele er noget lort nu, så er jeg sikker på du nok skal komme igennem det!

  2. august 2010 at 09:58
 • Reply Tanja

  Åh nej da.. Hvor fejt..
  Stort kram til dig!

  2. august 2010 at 10:44
 • Reply Cecilie

  Årh, hvor har jeg bare ondt af dig :( Du fortjener det slet ikke!

  2. august 2010 at 13:09
 • Reply Anja

  Det er jeg ked af at høre søde. Tænker på dig. Kæmpe knus.

  2. august 2010 at 16:01
 • Reply Rikke

  <3
  Er ret så tom for ord søde, er ked af det på dine vegne :'(

  Kram.

  2. august 2010 at 16:38
 • Reply Monkally

  <3
  Jeg håber virkelig, at du får det bedste i disse dage! Stort kram herfra

  2. august 2010 at 21:48
 • Reply Christina

  ØV hvor er det trist for dig. Håber virkelig du får det bedre snar.
  kææææææææææææææmpe kram herfra

  2. august 2010 at 21:55
 • Reply Sara

  Sådan en nar , en virkelig fej måde at ende det på, jeg blev helt rørt ,da jeg læste det , jeg føler med dig. Jeg ved du kan komme igennem det, du er en stærk kvinde!!!!

  Knus fra Sara

  3. august 2010 at 00:16
 • Reply Marie

  Hej søde Belinda,

  Tænker på dig og Nadia. Nadia er heldig at hun har en mor der til daglig giver hende så meget tryghed og stabilitet, så skal I nok klare det!

  Knus

  3. august 2010 at 08:44
 • Reply Mia Malene

  Jeg kan godt vlogge for dig på torsdag, hvis det skulle være? Så vlogger du bare når du får overskudet til det igen. Er virkelig ked af at høre det der er sket!

  4. august 2010 at 02:43
 • Reply best registry cleaner

  Thanks for this

  information

  13. november 2010 at 00:36
 • Leave a Reply