Follow me:

Av for katten mine muskler

Av mine muskler

Jeg har syyygt ondt i mine muskler, og det er ikke fra træningen igår som billederne her er fra. De ømme muskler er fra træningen i tirsdags, har så ondt i mine ben, og mave at man skulle tro det var løgn.

Træningen gik så fint igår, for jeg skulle ikke træne hverken mave eller ben.

Men det skal jeg idag :) jeg frygter det godt nok lidt. Jeg må se hvor ømme musklerne er, for jeg må ikke træne hvis det gør ondt, men hvis de er ømme er det okay.

Jeg mistænker lidt de ømme mave muskler er fordi jeg plankedede i tirsdags, hele 93 sekunder kom jeg op på :D Så det er jeg super godt tilfreds med, det er længe siden jeg har lavet planken, og det er endnu længere siden jeg tog min rekord på 90 sekunder. Så jeg slog min egen rekord ;)

Idag er det baglår, skuldre og mave. Jeg ved skuldrene kan jeg sagtens træne, og baglårene tror jeg heller ikke blir et problem. Men maven, frygter jeg nu lidt alligevel, men det finder jeg ud af når jeg kommer der hen :)

Husk at følg med på min insta story :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Så er en ny uge startet ⋆ Webmor.dk

    […] længere. Egentlig bare noget der skal overståes. Men i sidste uge, fik jeg godt nok trænet igennem, jeg var øm i 4 dage efter. Jeg er egentlig mest til overkrops dagene, men sådan er det for […]

    4. september 2018 at 11:31
  • Leave a Reply