Follow me:

Av for den lede….

Er I klar over hvor afhængig man (læs: JEG) er af sin Iphone!!!
Det er jo fuldstændig vildt, jeg bruger min meget mere end jeg faktisk lige regnede med. I lørdags da Kenneth og jeg luftede hund, satte vi os på en bænk nede ved søen, og jeg skulle have Morgan i snor, og ville så lægge min Iphone på bænken, men jeg ser det alt for sent! 
Bænken heller skråt ind, og der er en pænt stor revne imellem brætterne, og neden under er der asfalt! AV!!!!
Min skærm splintrede nærmest, billedet viser slet ikke ordenligt skaderne den fik, der var store flænger ned igennem skærmen fra toppen og helt ned i tastaturet (der kommer når man skriver sms´er) …

Var helt færdig, og kunne slet ikke styre min skuffelse af at jeg lige have smadret min skærm, på min stakkels baby der er under 2 måneder gammel, æv! Men heldigvis er den i dag blevet ordnet, der er kommet en split ny skærm i, og måtte undvære den i hele 2 timer før jeg fik den igen.. Det var ikke det værste, det var jo at jeg ikke har kunne bruge min Iphone optimalt, eller noget der minder om det, siden i lørdags hvor skærmen blev smadret.
Har haft svært ved at tage telefonen når den ringede, skrive sms´er tog mange minutter, og tweets, på få ord tog mig 2 minutter at skrive fra telefonen, fordi skærmen opfattede forkerte ting, den mente jeg skrev store bogstaver midt i det hele, punktummer og helt andre bogstaver end der jeg trykkede, fuck hvor var det belastende, og wordfeud har jeg haft total mange problemer med at spille, for skulle prøve en 10-15 gange at trække bogstaverne op hvor jeg ville, op “over” flængerne/revnerne i skærmen, og det var ikke let, så har ikke spillet ret meget. Var bange for at jeg ville smadre telefonen endnu mere, når den ikke fattede hvad jeg ville :D haha!

Men nu er min lille baby tilbage, og hvor har jeg savnet hende! 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Line

  Jeg er også vildt afhængig af min iPhone, dog er den gode 3gs’er jeg har ved at være meget langsom og decideret slidt… Så jeg venter blot på at Apple kommer med en ny iPhone :) og så er jeg også begyndt at overveje om jeg skal investere i en iPad – men har også lige købt en Mac, så jeg bør nok ikke.. Men ja man bliver nemt afhængig af de der smartphones ;)

  12. juni 2012 at 21:09
 • Reply Eeyorenyk

  Hehe, det er kun rart med gode indlæg der reflektere lidt. ;) Dejliigt også at kunne skabe lidt debat om det og så folks holdninger til sådanne ting. For bloggeriet er jo en stor del af os allesammen og vi ser forskelligt på tingene.

  Og jeg giver dig helt ret, jeg vil også hellere læse om livet, op- og nedture og alt hvad der hører til dét at leve, end jeg vil læse KUN om hvilken farve makeup folk har på. Det kan være fint engang imellem, som inspiration eller guides til selv at ligge den slags, men det skal ikke være det eneste der er på bloggen, så løber jeg hurtigt tør for interesse. :S

  … Hvor er det dog egentlig vildt at vi har blogget så længe. O_o Jeg har altså blogget mere end en tredjedel af mit liv, hvad sker der dog lige for dét. Når sådanne tanker kommer, kan jeg også godt spekulere på hvor længe vi faktisk bliver ved med at blogge. Kommer der en naturlig alder hvor man stopper monstro? Eller bliver den alder mere flydende, fordi vi i dag er vokset mere op med internettet, end de lidt ældre mennesker i dag er det? Det er da lidt tankevækkende. For der er sikkert sket en masse om ti år, også med internettet og muligheden for os på det.

  14. juni 2012 at 09:49
 • Leave a Reply