Follow me:

Av for den da …

Av for den lede hule helved!
Nadia var til lægen i dag med en betændt byld hun har bag øret, som stammer fra en omgang betændelse hun havde i sit ørering hul (hedder det det?!) Og i den anledning havde jeg også fået bestilt tid til mig selv. Hun kom på primicillin 3 gange dagligt, og tog det hele så fint ved lægen.

Jeg har valgt at prøve en ny form for prævention, de sidste 5 år ca. har jeg haft nuvaring hvilket er en ring der indføres vaginalt og så skal den sidde der i 21 dage, og 1 uges pause, fungere lige som p-piller bare at man ikke skal huske at tage en pille hver dag, men at skifte en ring ud hver 21 dag i stedet ;)

Men syntes bare ikke rigtig den nuvaring fungerede optimalt længere. Men lægen (som er vikar for ham jeg normalt har) begyndte at snakke om p-piller, p-stav og spiral nej tak! P-pillerne husker jeg slet ikke at spise, p-stav nej har set hvordan min søsters ser ud i hendes arm, det gir mig gåsehud det er ulækkert, og så er jeg ikke meget for at få noget “sat ind” i mig på den måde, og spiral har jeg haft én gang, og gør det aldrig igen, den borede sig fast i min livmoder, og gjorde ondt da den blev sat op, og da den groede sig fast og da den skulle ud igen, og havde den kun ca 2 måneder, og blødte som et vandfald i mine perioder.

Men nu har jeg hørt så meget godt omkring p-sprøjten som en del jeg kender har, og rigtig mange af dem har slet ikke sine perioder, håber jeg da lidt jeg også kan være med på den vogn også, hehe!

P-sprøjten skal jo som navnet, sprøjtes ind i kroppen, ind i en stor muskel – de fleste bruger balden. Det var også der Kenneth placerede kanylen, lige i min bagdel, kanylen med de 3 ml væske! aaav det sveg da væsken kom ind i musklen, og jeg er ret så øm nu i musklen hvor væsken blev sprøjten ind i, men ellers har jeg det så fint, og jeg glæder mig til at gå 3 måneder uden at skulle tænke på prævention overhovedet, ah :) Har naturligvis sat en påmindelse i min telefon så jeg husker at få den næste sprøjte, til den tid!

Ja det er altså min egen brandmand der har stukket en kanyle i rumpetten på mig, men han er også uddannet nødbehandler, så jeg stoler på ham :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Tine

  Er det dyrt i forhold til p-piller?

  21. marts 2012 at 19:18
 • Reply Dianna

  Hvad er prisen for p-sprøjten?

  21. marts 2012 at 21:33
 • Reply Belinda

  Tine, kan ikke huske hvad P-piller koster er en 10 år siden jeg sidst fik dem.

  Men Diana og Tine den p-sprøjte jeg får koster 192 kr, og så betalte jeg selv 32 kr for et kanyle sæt på apokteket, fordi jeg bare for kæresten til at gøre det, og der er to kanyler osv i, så det er til 2 omgange.

  Men de fleste får det jo ved deres egen læge, så der betaler man ikke for sprøjten så vidt jeg ved da ;)
  Så 192 kr for 3 måneder.

  22. marts 2012 at 09:31
 • Reply Dianna

  192 kr for 3 måneder er ikke dyrt… det er 64 kr pr mdr. Det kan alle da have råd til. Jeg dur ikke til p-piller for jeg glemmer at tage en pille, så jeg hopper med på p-sprøjten :)

  23. marts 2012 at 12:20
 • Reply Tine

  Er lidt overrasket over prisen… Tak for svar det er klart værd at overveje

  23. marts 2012 at 14:26
 • Reply Belinda

  Tine & Dianna, det forstår jeg godt :) Det er billigt og så er der ingen bøvl med at skulle huske at spise en pille, eller bøvle med kondomer eller hvad ved jeg.
  Og ja billigt er det jo også..
  til info, så er jeg ikke længere øm hvor jeg blev stukket, kun hvis jeg lige støder imod køkkenbordet eller lign. ;)

  23. marts 2012 at 20:24
 • Leave a Reply