Follow me:

Av av

Hvad har jeg dog lavet?!
Ja det ved jeg ikke selv, mærkede godt i morges da jeg stod op den var lidt øm. Så her på arbejdet mærkede jeg rigtig smerten da jeg skulle bruge tastaturet, og bevægende håndledet frem og tilbage.
Og jeg fandt ud af hvor smertefuldt det kan være at tage imod en brødkurv til fredagsmorgenmaden med venstre hånd, når den gør så ondt! Kan ikke engang løfte et glas vand med venstre hånd uden det giver et ordenligt jag og en brændende fornemmelse i håndledet!

Jeg har så været ude ved vores brand og redningsfolk (godt med insider fordele, hehe) Jeg fik forbundet mit håndled af en gammel Falckredder, det er enten en overbelastning eller seneskedehinde betændelse, og håber virkelig det kun er en overbelastning, for har haft skinnebens betændelse og det gør bare sygt ondt, meget længe!

Fik en fin forbinding på der støtter godt, så jeg kan bruge den lidt mere nu, og fik et ekstra bind med hjem hvis det her bliver for beskidt, og så må jeg se hvornår jeg slipper for at gå med hånden bundet ind. Dum start på fredagen, men forfanden, det er weekend ;) det er skønt!

God fredag til jer alle :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Mie

  Øv det lyder bestemt ikke sjovt! :/ Jeg havde også på et tidspunkt ondt i min pegefinger og det endte med at gå hele vejen op i skulderen. Det startede i spidsen af fingren og gik ned i hånden lige ved tommelfingeren, så håndleddet og så ellers op i armen.. Men fik at vide at det ‘bare’ var en overbelastning og at jeg skulle slappe af. Jeg synes jo det var slemt nok, så er glad for at det ikke var det andet du nævner for det ville jeg ikke have kunnet holde ud.
  Håber ‘kun’ du har fået en overbelastning! :) Og god bedring med hånden!

  28. april 2012 at 00:10
 • Reply Belinda

  Tak, i dag går det meget bedre med den ;) Så tror “bare” det er en overbelastning

  28. april 2012 at 11:55
 • Leave a Reply