Follow me:

August løbe update #2

august-loeb

#sådanserjegudeftertræning #glemglansbillede

Var ude og løbe igår, endelig!
Tidligere på aftenen, ihvertfald iforhold til normen hehe.

Jeg synes faktisk jeg løb total langsomt, især den første km. Men nej jeg nåede 3 km på 18:50 minutter! Så skar lige 23 sekunder af min forrige tid, woop woop, dét er sejt, det er hvad det er!

Løb d. 1/8 – 3 km på 19:28 minutter
Løb d. 4/8  – 3 km på 19:13 minutter
Løb d. 10/8 – 3 km på 18:50 minutter

Så nu er jeg ikke langt fra mit mål om at løbe 3 km i august på 18:30, eller der under :D
Mine nye indlæg i skoene, hjælper ihvertfald på mine smerter i foden, dem var der ingen af igår da jeg løb.
Men desværre kunne jeg mærke mine skinneben noget så grusomt efter 1½ km, jeg tror desværre jeg er ved at få skinnebens betændelse :( Det er bare ikke fedt altså. Nu skal vi til agility stævne igen på lørdag, og tror jeg holder løbeturene væk indtil næste uge, for at skåne mine skinneben, vil nødig skulle stoppe træningen helt ihvertfald.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply