Follow me:

At være slank igen

slank igen

At være slank igen, det er faktisk en fantastisk følelse. Jovist jeg er ikke så slank som jeg ville ønske jeg var :) Men det kommer, jeg arbejder på det. Det ved I også, jer der læser med oftere.

Det at jeg ret nemt kan hoppe i både str. M og L i de normale mode butikker er virkelig en fed følelse!

slank igen

De røde bukser (billede 1), de er str. L og fra Vera Moda og de sidder bare kanon, endda måske lidt store i det, men hellere det, end for små. Og jeg tror ikke en M ville være pæn, endnu!

Det sorte sæt (billede 2) er også fra Vera Moda, dét sæt forelskede jeg mig straks i da jeg fik det på. Toppen var normalt ikke en jeg ville være faldet for, slet ikke. De der striber og stoffet. Men den er fantastisk, super pasform, og den fremhæver også lige barmen :D Jeg er dog mest vild med formen på den, og de smukke blonder.
Bukserne er også en str. L og er højtaljede med noget pynte “flæs” foroven, og bindebånd. Jeg elsker de bukser.

Jeg er faktisk igen, begyndt at være glad for at shoppe – til mig selv.

Måske lyder en str. L i bukser ikke småt i nogens ører, men fuck dét! Jeg har før skulle handle bukser i Zizzi for at kunne finde nogle mine fede lår kunne være i. Og ofte var det bare en kæmpe tunika jeg havde på, og så nogle leggings, det var nemmest. Og også pænest, for jeg havde virkelig ikke en pæn figur før.

Jeg arbejder stadig med mig selv, omkring det at smide mine før og nu billeder op her på bloggen :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply