Follow me:

At være mor

At være mor, i ferien

At  være mor

Ja det giver ærlig talt ikke ret meget voksentid.
Igår blev de to store på 13 og 12 sendt i seng 23.30, og idag 22.45, ja og klokken er kun lige 22.47 i skrivende stund. Har siddet ved computeren noget tid, for Tobias blev lagt 19.15, som faktisk er sent for ham. Når han normalt kommer i seng ved 18.30 tiden i hverdagene.

Jeg er normalt aldrig en der går tidlidt i seng, før 22 er yderst sjældent. Det sker vel nogle gange i måneden. Den er oftest langt over 23, og inden jeg får lagt mig til, når jeg lige skal tjekke instagram, spille et spil candy crush eller lign, ja så er den også nogle gange 00.30, og det er også selvom jeg skal møde på arbejde kl. 7.

Men man kan godt mærke at ungerne “suger” ens energi, for selvom de har siddet og spillet et eller andet sammen på computerne, drukket sodavand og hygget, så har de netop også snakket, knævret grint, og larmet en del. Det er jo ikke den samme ro, som når de skal op i skole dagen efter, og ordenlig tid i seng.

Men det er også super dejligt, at de er så store som de er :) De kan nemlig godt se efter deres lillebror, imens jeg fx. er i fitness :) Dét er så dejligt, og de føler sig også ekstra store kan jeg se, når de skal se efter ham.
Ja og jeg skal i fitness imorgen, så det bliver dejligt lige at have ro fra hverdagen der nede.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply