Follow me:

At være bonus mor

bonusmor

At være bonusmor, er skisme ikke altid let. (Ikke at det er det at være mor)
Men ved bonus børn der har en hvis alder når man “kommer anstigende” ind i deres liv, kan have svært ved at acceptere at man er der, og at det ikke længere er deres mor der er sammen med deres far.

Det er heldigvis gået rigtig fint med mine 3 bonus børn, det er egentlig mest den mindste der har haft det lidt svært synes jeg. Men han forstår jo selvfølgelig slet ingen ting af det hele, han er jo trods alt kun 4½ år, de store på 12 og 8 år, har taget godt imod mig. Hende på 12 især, og især nu hvor hun er ved at være i teenage perioden, og så er der jo ting man ikke lige gider snakke med far om :) så det er mig, og det er jo også mig der køber det rigtige tøj, deo til under armene osv. alt det far jo ikke aner en dyt om ;)

Igår havde hun været på Gospel lejr hvor de havde haft kreativ dag, og de havde bygget en tømreflåde osv. :) Og så kom hun hjem med 2 fine blomster anretninger til mig, naturligvis med lilla!

blomster1 blomster2 blomster3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply