Follow me:

At møde folk fra nettet

Først, hvis du stadig ser juledesignet på min blog, prøv lige at trykke F5 engang, så skulle det nye design gerne vise sig!

Jeg har efterhånden mødt en del fra nettet, og de er jo endnu mere skønne i virkeligheden end de “er” online, så at sige. Det er noget helt andet at få sat ansigt på, i det virkelige liv, ud over det man ser på billeder og videoer.

Kelly er i Danmark igen efter en del år, jeg har vlogget sammen med hende i 5Girlsdk, og fulgt hende på hendes egen youtube channel før hun blev medlem af 5Girlsdk, så hun var lige et smut forbi jylland,  Anne og jeg blev spurgt om hvor tæt vi bor på Haderslev via twitter, og det er jo aldrig langt, 20 minutter i bil for mit vedkommende.
Så jeg kørte hjem til Anne hvor hendes kønne lille datter lige skulle have lidt at spise, inden vi skulle på café og mødes med Kelly.

Det var rigtig godt at se hende in real life ;) Det er som om man kan snakke sammen på en helt anden måde, når man har mødt hinanden, og Kelly og jeg lavede en aftale efter Anne var gået (hun havde en frisør aftale) at hun kommer til Danmark igen inden jeg bliver 30, haha! Så det er 4 år hun har at løbe på, og jeg tager hende på ordet kan I tro :D

Flere billeder fra mødet vil tilgå, når Kelly er tilbage i Californien igen, og ved sin egen computer.
Billedet af os 3 sammen er venligst udlånt af Anne! (Kellys kamera drillede lidt, så Anne og jeg fjollede lidt, imens Kelly kiggede den anden vej, hehe!)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Sandra

    åårh et sødt og livsglad header du har fået på! Kunne ikke lade være med at smile :-) hehe

    Kram
    /universbys.blogspot.com

    6. januar 2012 at 16:51
  • Leave a Reply