Follow me:

At føle sig godt tilpas

At føle sig godt tilpas når man træner, tænker jeg er alfa omega for de fleste. At man har noget tøj på, man føler sig godt tilpas i.
Det er selvfølgelig individuelt hvilket fitnesstøj man føler sig godt tilpas i, og om man er til farver, eller det enkle og sikre, sort og gråt fx. Eller om det skal være et bestemt mærke, eller en bestemt facon eller pasform.

Jeg er både til farver der siger spar 2, men samtidig også sort, sort gør bare noget godt for figuren synes jeg. Jeg har forskellige typer, farver, og modeller, men en ting går igen ved dem alle sammen.

Fitnesstøj

Er at mine tights skal være højtaljet, og have et fedt udseende!

Jeg har har et andet fitness sæt fra Hunkemöller, som jeg også er rigtig glad for. Men det her sæt jeg har på, er nyt. Det er mega lækkert, og detaljerne på benene er jeg helt vilde med, det ser sindsyg godt ud. Jeg synes de sidder rigtig godt. Og så ligner det mønster op af benet, deres logo ;)

De her er også højtaljet. Samtidig med at de er squat proof, gør dem da mega fede, og u-undværelige i ens fitness garderobe. De er 110% squatproof. Man kan squatte alt man vil, uden man viser bagende, eller trusser.

Fitnesstøj

Jeg har det bedst med at mine tights er stramme, og højtaljet. Det synes jeg giver den pæneste figur. Mine tights er i en str. M, og du kan finde dem her, hvis du vil have dit eget lækre par.

Sports BH´en er level 1, det vil sige den ikke støtter ret meget. Så den er ikke anbefalet til løb, eller anden sport med høj intensitet. Men almindelig fitness og styrketræning er den helt fin. Jeg afprøvede min i dag, og der var ingen problemer. Den sidder godt, og er behagelig. Den fåes i tre forskellige farver. Min er i en str. M og mine bryster der er en normal 75F kan godt være der i, uden problemer.

Fitnesstøj

Jeg kan klart anbefale fitnesstøj fra Hunkemöller, det sidder rigtig godt. Er størrelses-svarene, super flotte designs, og så er det til at betale.

Og en anden vigtig ting at vide, der er gratis returnering, hvis du imod forventning ikke kan lide varen, eller den er for stor eller lille :)

Dette er et reklame indlæg (indeholder 100% egne holdninger

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply