Follow me:

Argh gamle damer!

Hvor er jeg træt af gamle damer, ihvertfald i dag.

Bare fordi de er ældre, og alle de skavanker de nu har, giver det dem altså ikke ret til bare at gå midt på vejen (langt fra et fodgænger felt), og regne med at alle biler stopper for dem, og pænt venter på de for sig snøvlet sig over vejen. Ja! Jeg dyttede kraftedme af dem!

Og når man er pensionist, hvorfor er det så man skal handle kl. 16.30 ?? Hvor alle har fri fra arbejde og skal ind og handle, og så ramler man ind i samtlige gamle damer, med deres kurve, vogne og rullemarie’ er.. !
De har hele dagen, til at nå deres småkøb af deres småkager og ude hjemme blad, men de vælger absolut at handle ind, når der er mest travlt.
WHY?!

– og det er jo ikke fordi de er ved at handle, nej nej..
De står bare og står, eller står og snakker med hinanden, midt i det hele!?

Hende den gamle mogge der stod bag mig i køen, hende kunne jeg have lappet en, jeg havde smidt mine varer op efter en far med hans lille søn, de fyldte godt på båndet, men jeg ventede pænt, og lagde mine ting op, når der var plads. Vi skulle ikke have så meget, men den gamle senile dame bag mig, skubbede både til mig, og mine grøntsager på båndet, og så måtte jeg åbne munden og bede hende lade vær’ med at ødelægge mine grøntsager, sikke da et blik jeg fik af hende, men jeg var fandme ligeglad, hun skal ikke skubbe mine varer rundt på det bånd, bare så hun kunne få plads til sine fiskepinde og småkager, samt 1 liter mælk! ..

Hvis hun havde travlt, kunne det være hun skulle handle ind kl. 10 om formiddagen, hvor 90 % er på arbejde!!?!?!?!

Argh!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Tanja

  Har du det bedre nu? :p

  7. februar 2011 at 21:23
 • Reply Anja

  Haha, ja så fik du vist luft for det :P
  Arj jeg kender det godt. Sad jo som kassedame i Netto en længere periode og det var faktisk vildt belastende at visse ældre mennesker bevidst kom på det tidspunkt hvor der var mest liv i butikken. Havde endda en enkelt kunde hvor jeg konsekvent måtte ringe efter kasse nr 2 blev åbnet, når hun nærmede sig kassen. Man vidste det ville tage minimum 10 minutter før hun havde snøvlet sin pung frem og fået flyttet sig og i den tid kan en kø altså nå at blive lang, når klokken er 16 fredag eftermiddag ;)

  8. februar 2011 at 14:35
 • Leave a Reply