Follow me:

Allerede torsdag igen

Ja nu er det igen torsdag. Jeg elsker torsdag, for så er det meste af hverdags ugen overstået, der er agility med Morgan, og når jeg vågner op skal jeg kun arbejde 5 timer og så har jeg weekend ;)

Men begriber ikke hvor tiden bliver af, syntes den ene dag tager den anden! ..
Da jeg mødte på arbejde, havde jeg den skønneste udsigt ud af mit vindue..
Da jeg kom hjem, havde posten allerede været med mine “støt brysterne” ting, og armbåndene er bare så fine altså! God kvalitet, og behagelige at have på. Magneten til bilen er mindre end forventet, men den sidder fint og pynter ved siden af “støt vore soldater” sløjfen.

Kenneth er på nuværende tidspunkt på vej hjem fra sjælland (han er meget savnet) .. Og jeg sidder lige og slapper af foran computeren, ungerne de leger, og er meget stille faktisk, måske de laver ulykker ;) ?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Jenni

    Åh, det er faktisk et rigtig fint armbånd!
    Kunne være, man skulle støtte den gode sag og købe et som dit…

    21. september 2012 at 09:40
  • Leave a Reply