Follow me:

Aktiv søndag

Jeg stod op kl 9 her til morgen, det er måske sent for nogen. Men jeg er inde i en rigtig dårlig rytme hvor jeg går i seng ved en 3-5 tid, og står så først op igen efter 11.
Men jeg valgte at gå “tidligt” i seng ved en 01.30 tid, og stod op med det samme uret ringede kl 9, jeg skulle til en spinnings time kl 10, så hurtigt noget mad i skrutten, og afsted.

Det var en hård time, men kæmpede mig igennem, og forbrændte 901 kcal – optur!

Da jeg kom fra træning satte jeg en vask over, tømte opvaskemaskinen, hoppede i bad, nu har jeg fået støvsuget, fyldt opvaskemaskinen på ny, hængt tøj op, og lagt på plads.
Senere skal jeg have tørret støv af, og vasket gulv, ja og så skal begge rottebure, samt marsvinene skiftes, og så tror jeg godt jeg kan smide mig en time eller to på sofaen med prinsessen når jeg henter hende her senere!

God søndag til jer alle

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Marie

  Gang i den! Og fedt med de mange kcal. Måske skal februar måneds udfordring på ‘Taberne’ være at forbrænde så mange kcal som muligt i løbet af en måned ? :-D

  22. januar 2012 at 16:52
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!