Follow me:

Agility træning

Ja atter engang løb mandagen stærkt ;)
Jeg kører hjemmefra ved 17 tiden, og er retur omkring 20-2015. Jeg hjælper med at bygge banerne, træner først Merci 1 time, og så Elvis 1 time, og så hjælper jeg med at pille banerne ned igen, og stille redskaberne væk.

De var igen begge to nogle stjerner, og løb rigtig godt.
Jeg fik også taget en film af Elvis, den skal jeg lige se om jeg kan huske at få smidt på youtube, og linke her inde også :D
Det var en ret kold fornøjelse igår at være afsted, jeg frøs mine tæer, men det er ikke så mærkeligt når det kun er tynde løbesokker jeg har på, og så salamon løbesko :) men de er altså bedst at løbe i, og det er svært at løbe i store varme støvler. For det er jo ikke kun hunden der skal løbe, hehe!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply