Follow me:

Agility stævne i Kolding

Kolding stævne

I weekenden 11-12 august, var jeg til agility stævne i Kolding.
Det var et 2 dags stævne, og planen jeg skulle have overnattet der oppe med campingvogn, men der skete lidt forskellige ting og sager i hjemmet. Der gjorde at det var bedst jeg kom hjem og sov.

Så det gjorde jeg :)

Det var en weekend hvor vi fik vores første officielle pokal i en konkurrence :D Yay!

Lørdag 
Der havde vi 3 disk – altså 3 løb hvor vi blev diskvalificeret. Enten fordi jeg valgte det selv, eller fordi Chase løb forkert om et spring eller lign.
Hun løb faktisk rigtig godt. Og i hendes Agility løb, i klasse 1 (som er for unge og nye hunde) blev hun nr. 2, hun faldt desværre af vippen. Der skete ingen ting med hende ;) Det er det løb hun fik pokalen i. Med 10 fejl, en felt fejl og en værring fik hun på vippen. Har jeg aldrig set før, at man har fået 2 fejl på en vippe, men skidt :D hun var så sej min baby prut.

Søndag
Der havde vi også 3 disk igen, og et løb (spring klasse 1) hvor hun desværre fik lidt for meget fart på, ind i slalom. Der fik vi en 6 plads, men ikke nok til en præmie.

Jeg skal til stævne igen, med Chase på søndag faktisk. Det er et lille stævne :) vi er kun 43 tilmeldte, så det er ikke mange. Det i weekenden var vi over 180 tilmeldte.
Men det er nu også hyggeligt med et lille stævne, især når jeg har en ung hund, der lige skal lærer stævne miljøet at kende for alvor, og lærer at slappe af når hun skal, og være på når hun skal. Og også lige hører :D haha!

Hvis man vil se mere til mine hunde, kan man klikke sig over på vores youtube kanal, der er en del flere videoer fra stævner igennem årene, og tricks osv.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply