Follow me:

Aften træning

aften træning

Igår havde jeg oprindeligt ben dag. Men fordi jeg stadig havde ondt i baglår og bagdel valgte jeg at springe ben dagen over.
Det var i tirsdags jeg sidst havde ben dag, så det har jeg gjort godt. Jeg havde ikke flere kg på, end jeg plejer, og lavede ikke andre øvelser end jeg plejede, så ved ikke helt hvorfor jeg havde så ondt i så mange dage efter.

Jeg valgte så at lave nogle bryst og arm øvelser, samt mave. Jeg kom op på 2 x 60 sekunder planke! Lige efter mavemaskinen, det er sgu sejt :) Jeg startede jo ud med ganske få sekunder i efteråret, så jeg er blevet en del stærkere. Det er ikke fordi jeg længere synes det er vildt hårdt at stå i planken, men tiden går bare langsomt, det er jo et helt minut – hvor jeg bare kigger ud i rummet, eller på de andre i lokalet, det føles som en evighed, haha.

Men jeg fik træningen overstået igår aftes, efter Tobias var lagt i seng. De andre spiste popcorn og drak sodavand da jeg kom retur. Men jeg lavede mig en omgang protein snack, æg, macon og mozarella. Det var rigeligt til mig, og de unødvendige kcal jeg ikke nyder, gider jeg ikke indtage, så som popcorn fx. :)

Jeg mangler ikke længere “livet” med masser af slik, kager, chips mv.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply