Follow me:

Afslapning på camping

mor tid

Igår efter et møde, kørte jeg hjem og pakkede bilen. Så hentede jeg Tobias inden han blev lagt til sin middagslur.
Vi skulle nemlig på camping.

Han elsker at være på camping, og det siger han selv :D “Mig elsker sov i campingvogn”, så det er herligt.
Men jeg er også taget her ned, for at pleje mig selv lidt.

Ja, for jeg har godt kunne mærke det sidste tid, at jeg har været rigtig træt og udkørt. Jeg er en af de mennesker der har brug for tid alene, og bare være alene, og lave lige hvad man har lyst til.
Det kan jeg så også næsten, jeg har som sagt Tobias med. Og de 2 af hundene, de 2 yngste og de mest aktive :D og det er mest for at dem der hjemme ikke skal have et par hunde, der er pisse irreterende hvis ikke de trænes, og aktiveres..

mor tid
Igår efter manden havde fri, kom han og ungerne også her ned (og de sidste 2 hunde), og vi spiste aftensmad sammen. Ungerne var i poolen et kort smut, de synes det var lidt koldt ;) poolen er dog opvarmet.
Ellers så vi dem næsten ikke, de var oppe på den store legeplads og legede på svævebanen og den store hoppepude.
Her er utrolig roligt, iforhold til da vi var her i høj sæsonen i sommerferien. Hvor vi også købte fast ligger vognen.

Det har jeg så intet imod :D Det passer mig fint.

Igår aftes lå jeg i sengen inde i campingvognen, da manden var kørt med ungerne og de sidste 2 af hundene..
Jeg skyndte mig faktisk der ind, kort efter de var kørt fandt jeg computer, kabler mv. sammen, og så smed jeg mig liiiige så lang jeg var, og så nogle afsnit af den serie jeg ser, og så også en film. Så ja den var midnat før jeg var klar til at sove :) Tobias vågnede så allerede 06.30, men han kom op i sengen til mig, og så fik han min telefon til at se youtube klips :D Ja så pædagogisk var jeg nemlig her til morgen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply