Follow me:

Årets sidste blog indlæg

Tænk sig engang, år 2018 er slut … Lige om lidt. År 2018 blev ikke mit år, det blev starten på min rejse, for et bedre jeg og personlige udvikling.

Det har ikke været et nemt år, og jeg forventer ligeledes også en del forhindringer og udfordringer i år 2019, men jeg forventer også at nå mit mål.

Jeg har også et par nytårs fortsæt, og det er egentlig slet ikke fordi jeg går så meget op i det, og ikke altid synes de er realistiske de mål folk sætter sig. Nogle har jo større ambitioner end andre, men man skal også huske at være realistisk.

Mine nytårs fortsæt skriver jeg om imorgen, tænker jeg.
Jeg ved bloggen har været forsømt, men synes ikke jeg har haft noget at skrive om, som jeg ikke altid skriver om, eller har skrevet om 15 gange tidligere, dog spammer jeg jævnligt min insta story og næsten dagligt et billede eller to i min feed, følg endelig med der inde også.

Årets sidste blog indlæg, bliver nok heller ikke det mest sigende og spændende indlæg. Jeg vil blot fortælle jer at jeg stadig lever, og bloggen vil få en større del af mit liv i 2019, da det er en af punkterne på min liste over nytårs forsæt :)

Men jeg vil lige bruge lejligheden til at ønske jer alle et rigtig godt nytår, og håber I vender tilbage i det nye år, som besøgende.
Og tak fordi du har læst med i år 2018, det sætter jeg stor pris på.

Pas godt på dig selv, og hinanden.

årets sidste blog indlæg

Jeg vil også her i januar 2019, smide mine før og efter billeder op :) så har jeg nemlig været igang 1 år :D og der er sket meget, rigtig meget.

Og, jeg fortsætter hvor jeg slap året, i fitness centeret. Jeg starter ud der nede igen imorgen, årets første træning, men bestemt ikke sidste.

Rigtig godt nytår – vi ses!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply