Follow me:

Aabenraa outdoor!

Jeg var i går til Aabenraa Outdoor, det var faktisk rigtig godt :)
Selvom det havde regnet de fleste dage op til, og pladsen var rigtig våd, regnede det dog ikke imens vi var der nede, og det var kun til aller sidst på aftenen at pladsen blev en stor mudderpøl :D men jeg havde da selvfølgelig bare taget mine militær støvler på, de holder varmen inde og vandet ude!

Dem der spillede var, Michael Falck, Die Herren (pisse dårlige), Johnny Madsen (ud med ham da!), Alphabeat (Woho!) og ja Medina, men fuck Medina! Hun var “pludselig” blevet syg, havde mistet stemmen, men har lige sunget til skanderborg, fuck hende maaaaan!
Kan da godt se store succesfulde Medina ikke gider ned og spille for omkring 2000 mennesker, men hvorfor i al helved sige ja i første omgang så. Men de havde med meget kort varsel på skaffet Zididada, de spillede faktisk godt!

Det var en mudderet men sjov dag/aften :)
Billederne er ikke de bedste, gad ikke gå tættere på, og med Iphone bliver det altså ikke det bedste, så I må nøjes! ;)
Det er fra Alphabeat, hvor det var mørkt uden for, de havde et fedt lysshow igang imens de var på scenen ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Therese

  Vi havde også i juni koncert her (Farsø). Vi er også en meget lille by, men programmet stod på Die Herren, Johnny Madsen og Medina som “den store finale”. Medina meldte også afbud et lille stykke tid før hun skulle ha’ været på scenen, så Die Herren og Johnny Madsen måtte spille ekstranumre. Det var noget med at “udstyret kunne ikke komme op på scenen” fordi lastbilerne var kørt fast og hun ville ikke låne det udstyr der allerede var der. Senere var det noget med at hun var syg. Der var mange undskyldninger, og der blev faktisk en større sag ud af det – der findes også flere artikler på ekstrabladet o.lign.

  Men det var i hvert fald også fail fra Medinas side af!
  Har det også sådan lidt.. ja, så lad da være med at sige ja tak i første omgang, hvis du alligevel ikke gider. Det var i hvert fald en skuffelse.

  14. august 2011 at 16:56
 • Reply Sandra

  Er helt vild med din blog :-)!

  Kig gerne forbi min
  http://www.moniquedahl.blogspot.com

  14. august 2011 at 20:02
 • Leave a Reply